Träningsgrupper
Vi har tre olika nivåer för simträning: MedleyHajen, Medley Fortsättning och Träningsgruppen

Medley-Hajen

Målgrupp

Gruppen för dig som är simkunnig (kan simma 200m varav 50m på ryggen) och vill träna mer på de fyra simsätten: crawl, ryggcrawl, bröstsim och fjärilssim.

Mål:

Start från kant eller startpall i alla fyra simsätt, inklusive uppgång och simma tre simtag

Simma 100 m medley

Medley fortsättning och Träningsgruppen

Har du barn som gått i vår medleygrupp eller motsvarande och som behöver en ny utmaning?

Medley fortsättning är för de barn som vill fortsätta att simma utan någon press på att tävla.

Träningsgruppen riktar sig till de barn som simmat i Medley Fortsättning under ett par år och behöver ytterligare utmaning.

Vi kommer att utveckla barnen/ungdomarna i simsätten för att nå individuellt satta mål.

100 m medley med korrekt teknik samt starter, vändningar och målgång.

Utveckla de fyra simsätten för att nå individuellt satta mål.

Upplägg

Landträning 15 minuter

Vattenträning 30-60 minuter

Under varje lektionstillfälle en icke-simövning som start, vändning, eller målgång.

Stafetter, mini-tävlingar

Deltagare som kommer från andra föreningar än USF kan anmäla att komma på provsimning i början av en termin. Anmäl intresse till info@uppsalasimskoleforening.se

Vi tar inte emot nya simmare utifrån om man ej provsimmat. OBS! Att komma på provsimning garanterar inte en plats i vår verksamhet.